Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Nyhedsartikler » Bodybuilding Program til bodybuildere der virker!
Bodybuilding Program til bodybuildere der virker!
Bodybuilding Program til bodybuildere der virker!

Af: Lars Rantzau

Der er flere gode grunde til, at vi kan træne bodybuilding. En af de første og vel nok tydeligste grunde til at træne med vægte er, at vi gør det for at få dyrket en eller anden form for fitness eller motion. Man behøver ikke at kalde sig body builder, blot fordi man dyrker styrketræning på motionsplan i et fitnesscenter.

Body building kan sagtens dyrkes på hobbyplan. En god work-out ifølge et godt bodybuilding programs anvisninger, som stiler mod at træne musklerne, har mange fordele. Hvis man ikke har erfaring, kan man købe en god bodybuilding bog.

Mange, der træner i et fitnesscenter, siger, at de går til styrketræning, blot fordi de træner med håndvægte. Men at træne styrketræning for at få motion er naturligvis en god ting, hvad vi så end vælger at kalde det.

En støt stigende gruppe mennesker, der dyrker bodybuilding, gør det af kosmetiske grunde. De melder sig ind i et fitness center for at træne styrketræning og for at opnå større kropslig skønhed gennem vægttab. Mange mennesker i alle aldre stræber ved hjælp af fitness efter at få et bedre udseende.

Idealet i dag er også, at vi skal se mere smukke og atletiske ud. At have større muskelmasse og lavere fedtprocent er eftertragtede attributter på dating-markedet.

For at øge vores fedt forbrænding kan vi lave forskellig fitness programmer, vi kan bruge med en cykel, dyrke aerobic eller løb. Nogle mennesker kan med fordel få kostvejledning samtidig med, at de melder sig ind i et af de smarte træningscentre. Ofte har vi brug for et tilrettelagt bodybuilding kost, som passer til os.

Der er mange, der bruger exercise styrketræning til at træne og tone deres kroppe med. De bodybuilder op til flere gange om ugen i deres lokale træningscenter for at få mere styrke og udholdenhed. Har man et job, der kræver, at man er på benene i mange timer i træk, kan selv lidt gymnastik hjælpe på muskler og stivhed. Styrketræning kan give det ekstra, der skal til for at kunne håndtere en lang arbejdsdag, og desuden også hjælpe til at minimere stress.

Men fælles for mange, der dyrker bodybuilding, er, at det ofte gå hen og bliver en livsstil. Først lægger vi måske ud med, at vi vil tage et par ekstra kilo af, eller bare komme lidt i form igen. Måske er sommeren ved at nærme sig, og vi har lyst til at kunne passe vores badetøj.

Vi vil gerne se godt ud og kunne vise vores mavemuskler frem på stranden eller på sommerferien. Vægttræning er en hurtig måde at kunne ændre vores figur på. Sammen med en fornuftig kostplan til styrketræning kan vi smide overskydende fedt lettere og få en flot krop.

Vi kan også indtage nogle effektive kosttilskud og måske købe et anbefalet mærke i proteinpulver, fx whey, til at øge vores velvære. Protein og selv kreatin, der er nogle af de få kosttilskud, som stadig anbefales til styrketræning, kan med fordel bruges i forbindelse med vægtløftning eller vægttræning.

Bodybuilding er i sig selv ikke målet for de fleste. Dette ændrer sig og kan gå hen og blive en hel livsstil. Efterhånden som tiden går, og vi ser hvilke forandringer, vi kan skabe i vores krop og med vores muskler, bliver vi motiverede til at fortsætte. Vi bliver mere vedholdende og begynder at gå mere op i vores kost og derigennem får vi endnu mere ud af vores styrketræning.

Snart er styrketræning gået hen og blevet en livsstil, der vil blive en del af os i mange år frem. Vi kan fx hente inspiration fra de store bodybuildere som fx Ronnie Coleman og Arnorld Schwarzenegger.

Så hvad end vi ønsker at træne fodbold, håndbold, cykling, spinning eller andet, er styrketræning altid et godt supplement til vores personlig træning. Hvis man er gravid kan selv svømning, stavgang eller pilates træning kombineres med vægttræning.


Forfatter resurse box e:-> BONUS DOWNLOAD: Få et 7 dages online minikursus her (gratis) http://bodybuildingprogram.dk/bodybuilding/

Lars Rantzau er personlig træner og kostvejleder med over 20 års erfaring.

Article From Gratis Artikler
Udvalgte artikler
Dværgmispel
Dværgmispel har fået sit danske navn, fordi den minder meget om den nære slægtning mispel (Mespilus), men har meget mindre løv, blomster, frugter og vækst kraft end denne. Herhjemme er dværgmispel bedre kendt under sit botaniske navn Cotoneaster.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Balkandaphne
Hele planten er giftig. Bærrene er meget giftige og koma eller døden kan følge efter indtagelse.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Tidlige / sene kartofler
Det er så enkelt at dyrke tidlige kartofler, i beholdere på altanen eller på friland
Artikel kategori: Køkkenhaven
Udvalgte artikler
Græskar
Græskar er et stort bær, hvis form og farve kan variere. Den mest almindelige er den store runde, orange græskar.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser