Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Redekasser
Rens frøet - Spar m...
Introdiktion
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Boganmeldelser » Havespor
Havespor
Havearkitekt og keramiker Kjeld Slot inviterer os på en vandring i sit eget lille haveparadis.

En kulturhistorisk og personlig vandring. Kjeld Slots have har udvilet sig i takt med familien og i takt med oplevelser, behov og reflektioner.

I Måneskinshaven er hvid ikke kun en farve, og i Damhaven fortæller han om forandringerne ved vandhullet, mens Det persiske bagtæppe og Urtehaven viser mangfoldigheden og rigdommen i Slots paradis.

Kjeld Slots egen have har udviklet sig i sporene efter den have, som var der engang, og i sporene efter de barndomshaver, han har kendt og elsket. Her får du en masse inspiration og ideer til, hvordan du kan udvikle din have til noget helt specielt.

Bogen ledsages af reflekterende og inspirerende fotos fra havens skiftende årstider. Havespor giver ingen anvisning på dyrkningstekniske spidsfindigheder, men bogen viser veje og giver ideer til haver, som er meget mere end de planter, vi kommer i jorden.

Kjeld Slot er uddannet på Det Jyske Kunstakademi i 1983. Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund og har deltaget i en lang række anerkendte udstillinger.

Siden 1999 har han foruden at varetage undervisningen på Århus Kunstakademi været aktiv som have- og landskabsarkitekt. Kjeld Slot har løst mange udsmykningsopgaver i offentlige rum, ligesom han har tegnet flere større anlæg, bl.a. ved Moesgård Museum ved Århus. Han har haft en haveserie på DR2 og han indgår i Danmarks Radios P¤ panel om haver, hvor han hver 3. uge causerer og besvarer lytternes spørgsmål dagligt fr 11-12.


Havespor
Forfatter: Kjeld Slot
143 sider
Pris 298 kr.
Forlaget Hovedland

Udvalgte artikler
Belægninger
Ved befæstelser eller belægninger i haven forstås en forstærkning af jordoverfladen, så den tåler den nødvendige færdsel under skiftende vejrlig og på alle årstider.
Artikel kategori: Sten og fliser.
Udvalgte artikler
Formering af stueplanter
Formering af planter er en metode, du anvender til at få flere af samme art. Der er flere måder at gøre det på.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Dræbersneglen
- den iberiske skovsnegl eller spanske skovsnegl - latin: Arion lusitanicusræbersnegle !!!!!
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Hestemynte
Slægten Hestemynte (Monarda) er udbredt i Nordamerika. Det er arter med opret vækst, modsatte blade og kransstillede eller endestillede blomster. Alle dele af planten dufter af bergamotteolie.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser