Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Sjove ting » Regelsæt for kvinder
Regelsæt for kvinder
Regelsæt for kvinder

- numrene er ikke fejl, de er bare lige vigtige alle sammen -

Regel nr. 1: Spørg os om det, du ønsker. Små vink virker ikke. Selv klare vink virker ikke. Selv vink med en vognstang virker ikke. Bare sig det, du vil sige.

Regel nr. 1: Vi husker ikke datoer. Punktum. Skriv fødselsdage, bryllupsdage, forlovelsesdage og andre dage, du ønsker at vi husker, på en kalender, som du hænger op. Husk os på at kigge på kalenderen jævnligt. Helst i god tid inden dagen, hvis du altså vil se gaver.

Regel nr. 1: De fleste mænd ejer højst en håndfuld sko. Forvent ikke, at vi kan se hvilke af dine 30 eller 40 par, der ser bedst ud til din kjole.

Regel nr. 1: "Ja" og "Nej" er helt perfekte svar til de fleste spørgsmål. Vi behøver ingen lange udredninger. Bare kom til pointen.

Regel nr. 1: Kom kun til os med et problem, hvis du vil høre et forslag til en løsning eller have vores hjælp. Det er hvad vi mænd gør. Sympati-lytninger er noget, du har veninder til.

Regel nr. 1: En hovedpine, der har varet 17 måneder, er et problem. Noget man går til lægen for.

Regel nr. 1: Tjek olien på din bil jævnligt. Vil du ikke nok? Damp eller røg ud af motorhjælmen er ikke et tegn på, at du snart skal gøre det. Men at det er for sent.

Regel nr. 1: Alt hvad vi har sagt i en diskussion for seks måneder siden må ikke vendes mod os i en ny diskussion. Faktisk udløber gyldigheden og alle argumenter efter syv dage. Vi er genetisk programmerede til at glemme ældre diskussioner med kvinder. En mands hjerne kan ikke rumme så mange ligegyldige eller følelsesmæssige problematikker.

Regel nr. 1: Hvis du synes, du er fed, så er du det formentligt. Lad være med at spørge os. Vi nægter at svare, for et hvilket som helst svar giver os problemer.

Regel nr. 1: Hvis vi har sagt noget, der kan forstås på to måder, og den ene gør dig ked af det eller gal, så mente vi det på den anden.

Regel nr. 1: Du må enten bede os om at gøre noget, eller fortælle os hvordan du vil have det gjort. Ikke begge dele. Hvis du allerede ved bedst, så gør det selv.

Regel nr. 1: En fjernbetjening er mandens eksklusive ejendom. Accepter dette. Og for resten: "jo, vi kan godt se seks programmer samtidigt".

Regel nr. 1: Når det er muligt, så venligst sig det du vil sige, når der er reklamer. Ikke midt i fodboldkampen. Og husk regel nr. 1 om at komme til pointen hurtigt.
Regel nr. 1: Christoffer Columbus kunne finde et kontinent helt uden anvisninger af sin kone. Vi behøver heller ikke at få angivet retningen. Slet ikke fra en, der vender kortet på hovedet.


Regel nr. 1: Et forhold vil aldrig forsætte med at være som de første to måneder af forholdet. Kom over det og kom videre. Og lad være med at klynke til dine veninder.

Regel nr. 1: Alle mænd ser maksimalt 16 forskellige farver. Ligesom Windows 3.11. For os er Aubergine en fransk frugt ikke en farve. Fersken er ligeledes en frugt. Vi har ikke en ide om, hvad det er, du taler om, når du siger ferskenfarvet. Den er jo gul indvendigt og orange udvendigt. Jordfarver? Jord er da bare brun, ikke? Og cremefarvet er da en vits. Al den creme vi ser dig putte på er sgu' da hvid.

Regel nr. 1: Hvis det klør, klør vi. Uanset hvor.

Regel nr. 1: At vi holder om de ædlere dele, når vi sidder ned, er ikke unaturligt. Det er en genetisk programmeret funktion, der konstant checker, at vi er forplantningsduelige.

Regel nr. 1: Mænd er ikke tankelæsere. Vores manglende evne til at læse tanker er ikke noget bevis for, hvor lidt vi elsker jer.

Regel nr. 1: Hvis vi spørger dig, om der er noget galt, og du svarer "ingenting", så opfører vi os som om, der ikke er noget galt. Uanset hvor spidst du siger det. Vi ved du lyver, men vi gider ikke besværet med at få dig til at sige det.

Regel nr. 1: Hvis du giver os et spørgsmål, som du helst ikke vil høre svaret på, så lad være med at spørge eller forvent et svar, du ikke vil høre.

Regel nr. 1: Når vi skal ud, så er alt hvad du ta'r på godt nok. Du ser faktisk brandgodt ud i det. Så du behøver ikke spørge os fremover.

Regel nr. 1: Spørg os ikke om hvad vi tænker på, med mindre du ønsker at drøfte emner som sex, sport, navlefnuller, kropslyde, biler eller andre kvinder.

Regel nr. 1: Du har nok tøj.

Regel nr. 1: Du har for mange sko.

Regel nr. 1: Øl, biler, cigarer (indsæt selv her) er lige så spændende for os som sko for dig.

Regel nr. 1: Jeg ER i form. RUND er en form.

Udvalgte artikler
Plant og beskær frugttræer
Mange typer frugt er modne og skal høstes omkring feriesæsonen. Høstens varighed er også en tidsfaktor. Nogle sorter skal plukkes inden for 14 dage, hos andre strækker høsten sig over en hel måned.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Påskelam og påskekage
Påskemiddag i familiens skød. Vi skal have lammekølle. Mere påskeagtigt bliver det ikke. Denne lammekølle bliver langtidsstegt. Det gør kødet fløjlsblødt mørt og lækkert, det bliver ikke meget bedre!
Artikel kategori: Nyhedsartikler
Udvalgte artikler
Prydpeber
Prydpeber er en anderledes og særdeles dekorativ plante. Med sine iøjefaldende små peberfrugter i skrappe farver passer den godt til efterårets gyldne høstfarver. Modsat hvad mange tror, så kan den fint bruges i de udendørs efterårskrukker.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Pæoner/ bonderoser
Bonderoser hedder på latin Paeonia officinalis og findes i rigtig mange sorter. De store skålformede blomster forekommer i mange farver og er mere eller mindre fyldte i blomsterhovedet. Sorterne ’Alba Plena’, ’Rosea Plena’ og ’Rubra Plena’ er sortsnavne på nogle af de almindeligt kendte bonderoser med fyldte blomsterhoveder og de er hhv. hvide, rosafarvede og røde.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser