Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Redekasser
Rens frøet - Spar m...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Sjove ting » Børn om Forelskelse
Børn om Forelskelse
Forelskelse
Det sker, at den, man gifter sig med, er den forkerte, at det bare er synsbedrag. Men så kan man bare skille sig og finde en ny og bedre.

I gamle dage sagde man "Jeg elsker dig" til folk. Nu behøver man heldigvis ikke at anstrenge sig så forfærdelig meget længere. Jeg tror, at det er nok at sige "Kom her!"

Hvordan er det at være forelsket? Det er ligesom at have fødselsdag i maven.

Du er nødt til at forelske dig, før du bliver gift. Så når du er gift, så skal I bare sidde sammen og læse bøger.

Nogle stensikre måder at få en person til at forelske sig i dig: Fortæl dem, at du en hel flok slikbutikker. Vrik med dine hofter og håb det bedste.

Hvordan kan man se, at to mennesker er gift med hinanden? - Ægtepar ser tit lykkelige ud, når de snakker med andre mennesker.

Måske må man bare gætte, eller holde øje med, hvis de skælder det samme barn ud.

Børn bader nøgne, men voksne vil helst skjule sine ældre dele.

De ældre kan ikke få børn. Deres æggestokke er slidte, og desuden har mændene problemer med protesen.

Det er ikke så godt for gravide damer at have æggelikør i urinen.

Hvis du går en tur, og hjernen falder ud, så kan du ikke finde hjem igen, for så kan du ikke tænke klart længere.

I befrugtningsøjeblikket smelter moderen sammen med faderen. Først bliver moderen bestøvet. Så sætter støvet sig fast og begynder at slå rødder. Så kommer babyen ud af en luge i enden af moderen.

I gamle dage var det ikke almindeligt for faderen at føde barnet. De syntes, det var umusikalsk. Men i dag er det ok, at moderen og faderen føder barnet sammen.

Kroppen består af indvolde og udvolde. Indvolde er f.eks. marv, ben og milten. Udvolde er ofte mere synlige og kan skiftes ud ved specielle anledninger. Især på damer.

Nogle damer har store bryster, mens andre er næsten topløse.

Nogle mennesker har appelsinhud. Især arabere og udvandrere.

Når man er omkring 40 eller 50 år, stopper damerne med at lægge æg. Det vil sige, at de ikke længere kan producere folk.

Æglægningen begynder omkring fjortenårsalderen og varer helt til middelalderen.

Når man kommer i puperteten, forandrer kroppen sig så meget, at man næsten ikke kan kende den igen. Drengene får udvækster, mens pigerne bliver blødere. Så begynder man at få øjnene op for, at man kan bruge drengene og pigerne til forskellige ting.

Bibelen består for eksempel af De fem Musebøger og Marius' evangelium.

Drenge ligner ikke engle. Ikke engang når de smiler.

Hvis man ikke vil være gift længere, fordi manden måske var dummere, end man troede, så kan man skilles som venner.

Nu er der kommet et ozonhul i himlen. Så er Guds gulv ikke længere helt tæt, og det kan blive et problem.

Arsenik er et stærkt krydderi, som let kan ødelægge hele middagen.

En svigermor er straffen, man må tage, når man gifter sig med en person, man ikke kender.

Gammeljomfruer er damer, som har hornhinden i behold.

Gammeljomfruer ved ikke helt, hvordan mænd skal bruges.

I gamle dage troede de, at storken kom med børnene. Nu er man gået over til mere moderne metoder.

I gamle dage var kønsrollerne ikke opfundet. Mændene vidste ikke, at damerne var lige meget værd. I dag får man det ind med teskeer med modermælk.

Min lillebror spurgte mig engang, hvad der sker, når vi dør. Jeg fortalte ham, at vi begravet under en bunke jord, og at ormene æder vores kroppe. Jeg tror, at jeg skulle have fortalt ham sandheden: At de fleste af os ender i Helvede og brænder for evigt, men jeg ville ikke gøre ham ked af det.

Når man gifter sig, giver man hinanden et tavshedsløfte. Hvis man ikke holder det, bliver man skilt, og så må man dele lamperne og knivene imellem sig, og som regel bliver man ikke enige om, hvem der skal have børnene. Så må man gå til en børsmægler. Han bestemmer, at den ene skal have børnene, og så får den anden et spisebord ekstra.

Stikpiller; De piller, lægen bare stikker folk, uden at de ved det.

Farmor har fortalt, at da hun var lille, måtte pigerne sidde med samlede ben. I dag tager man det ikke så nøje, om man vifter lidt med underlivet.


Udvalgte artikler
Naturen maler abstrakt - se det selv og bliv inspireret
Du mangler inspiration til dit billedmageri. Så gå til naturen. Det har kunstnerne benyttet sig af i rigt mål. Men du er blevet lidt træt af den naturalistiske stil og vil hellere forsøge dig med det abstrakte. Jamen, så er naturen stadigvæk leveringsdygtig med utallige motiver, men man må tættere på. Motivet med kronhjorten ved skovsøen er ikke sagen.
Artikel kategori: Nyhedsartikler
Udvalgte artikler
Oliven
Olivengrene symboliserer fred, og bladene kronede de sejrende ved datidens olympiske lege. Medicinsk bruges bladene til at rense sår siden oldtiden. Olivenblade sænker blodtrykket og hjælper til at forbedre blodomløbet. Olivenolie har generelt beskyttende virkning på fordøjelseskanalen og er god på tør hud.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Fuglestemmer i haven
Bogen indeholder flotte fotos og korte beskrivelser af 60 almindeligt forekommende havefugle. Læs om hvor i Danmark fuglene kan opleves, om de lever her hele året eller kun er på besøg, hvad de spiser, og hvor de bygger rede.
Artikel kategori: Boganmeldelser
Udvalgte artikler
Alant
Alant er let at kende fra de andre gule kurvblomster med sine smalle, næsten trådformede randkroner , der sidder som en glorie omkring den store, flade skivekrone. Plantens vækst er tæt og kompakt. Stængler
Artikel kategori: Plantebeskrivelser