Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Boganmeldelser » Aarstidernes nye livretter
Aarstidernes nye livretter
Aarstidernes nye livretter

Aarstiderne er klar med en sand køkkenmursten med nye livretter. De gode Aarstiderne-kokke har denne gang taget venner med på kogeholdet for at sikre diversitet og smagsmæssig mangfoldighed. Sammen har de lavet en bog med nye klassikere – livretter, vi spiser som hverdagskost i familiært lag, og når vi skal blære os til gæstebud.

Det er mad, der smager af hele verden, bringer naturen ind i dit køkken, får antioxidanterne til at danse og smagsoplevelserne på bordet.

Aarstidernes livretter giver dig opskrifter på alt hvad hjertet og køkkenet begærer. Her er adskillige klassikere med fornyede vinkler samt et hav af grønne retter fra skiftende sæsoner. Forfatterne elsker den leksikale tilgang, man kan have til det omfattende værk, således at det er muligt at finde alt fra blæksprutter over skorzonerrod til kagecreme. Bogen byder med andre ord på en skøn blanding af klassikere som gode gammeldags frikadeller og asiatiske wokretter med spicy attitude. Og så er det hele selvfølgelig økologisk!

Fra bogens indhold:

- Asiatisk kylling i icebergsalat-skåle med rå ris og koriander.

- Ærte-basilikumsuppe med rejer.

- Marokkansk lammegryde.

- Stegt lyssej med porre, peberrods-smør og krydderurter.

- Pære i tempura med rosmarin, chili og blåskimmelost.

- Grøn cashewananasmælk.

- Mokka-valnøddebrownies.

- Biscotti, citroncreme og kaffe-chokolademousse.


Forfatter: Søren Ejlersen, Thomas Hess, Sanne Holden Venlov, Pernille Skjødt, Umahro Cadogan og Carsten Kyster

Omfang: 480 sider
Pris: 250 kr. vejl.
Politikens forlag

Udvalgte artikler
Vejen til din drømmehave
Luk øjnene, og tænk på din yndlingshave. Der dukker straks frodige og grønne billeder op, fordi du nemt forestiller dig din helt personlige drømmehave, når du tager din hukommelse og dine sanser i brug.
Artikel kategori: Boganmeldelser
Udvalgte artikler
Hassel
Hassel er vidt udbredt I det meste af Europa, fra Spanien til Ural-bjergene. Den findes også i Marokko, Algeriet, Tyrkiet, Iran og Kaukasus. Pollen undersøgelser har vist at Hassel har spredt sig hurtigt, og at man mener at menneskene har bragt den med sig vidt omkring.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Poppersk Klima debat
Niels Fleckner Hansen skriver i Weekendavisen den 6. marts 09 et udmærket indlæg om klimadebatten set i et Kuhnsk paradigmeperspektiv.
Artikel kategori: Nyhedsartikler
Udvalgte artikler
Sund mad til hverdag
Skær alt hvidt væk fra din kost og bliv sundere og gladere. Det kan du blandt andet læse om i bogen "kernesund Familie - sådan", hvor jeg medvirker med tips og opskrifter. Her er en af dem:
Artikel kategori: Nyhedsartikler