Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Boganmeldelser » Aarstidernes nye livretter
Aarstidernes nye livretter
Aarstidernes nye livretter

Aarstiderne er klar med en sand køkkenmursten med nye livretter. De gode Aarstiderne-kokke har denne gang taget venner med på kogeholdet for at sikre diversitet og smagsmæssig mangfoldighed. Sammen har de lavet en bog med nye klassikere – livretter, vi spiser som hverdagskost i familiært lag, og når vi skal blære os til gæstebud.

Det er mad, der smager af hele verden, bringer naturen ind i dit køkken, får antioxidanterne til at danse og smagsoplevelserne på bordet.

Aarstidernes livretter giver dig opskrifter på alt hvad hjertet og køkkenet begærer. Her er adskillige klassikere med fornyede vinkler samt et hav af grønne retter fra skiftende sæsoner. Forfatterne elsker den leksikale tilgang, man kan have til det omfattende værk, således at det er muligt at finde alt fra blæksprutter over skorzonerrod til kagecreme. Bogen byder med andre ord på en skøn blanding af klassikere som gode gammeldags frikadeller og asiatiske wokretter med spicy attitude. Og så er det hele selvfølgelig økologisk!

Fra bogens indhold:

- Asiatisk kylling i icebergsalat-skåle med rå ris og koriander.

- Ærte-basilikumsuppe med rejer.

- Marokkansk lammegryde.

- Stegt lyssej med porre, peberrods-smør og krydderurter.

- Pære i tempura med rosmarin, chili og blåskimmelost.

- Grøn cashewananasmælk.

- Mokka-valnøddebrownies.

- Biscotti, citroncreme og kaffe-chokolademousse.


Forfatter: Søren Ejlersen, Thomas Hess, Sanne Holden Venlov, Pernille Skjødt, Umahro Cadogan og Carsten Kyster

Omfang: 480 sider
Pris: 250 kr. vejl.
Politikens forlag

Udvalgte artikler
Havens skadedyr
De fleste havecentre og planteskoler samt COOP sælger biologiske midler til at bekæmpe insekter. Læs og følg brugsvejledningen.
Artikel kategori: Sygdomme og skadedyr
Udvalgte artikler
Betonfliser
I sammenligning med andet flisemateriale er betonfliser billige, og de er derfor også de almindeligste. Desuden er de lette at lægge, da tykkelsen er ensartet
Artikel kategori: Sten og fliser.
Udvalgte artikler
Krukker tilplantes
Når man skal vælge sin krukke kan man gøre det ud fra følgende hensyn, eller man kan lade være og bare vælge den krukke, man bedst kan lide!
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Alpeviol
Når langt de fleste stauder gemmer sig sikkert under jorden om vinteren må andre planter træde til. Undtagelsesvis trodser stauden alpeviol vinterens kulde og pryder med sine svagt lillarosa blomster. Sammen med sort slangeskæg, bispehue, krybende læbeløs og kæmpe stenbræk, som alle er vintergrønne, vil både juleroser og alpevioler lyse op med deres smukke vinterblomster.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser