Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Nyhedsartikler » Vinterdæk - Skift selv vinterdæk og gør bilen vinterklar
Vinterdæk - Skift selv vinterdæk og gør bilen vinterklar
Vinterdæk - Skift selv vinterdæk og gør bilen vinterklar

Af: Janne Hansen

Hvert år sker tusindvis af ulykker pga. af glat og usikkert føre og derfor er det vigtigt at have bilens udstyr i orden. Det er jo her at du netop selv, kan gøre en forskel. Et område, hvor mange uheld kunne have være undgået, er bilens dæk. Gode vinterdæk kan i mange tilfælde forkorte din bremselængde og gøre bilens skred langt mere kontrolbart. Der er derfor vigtigt at undersøge din bils dæk forud for efterårsmånederne, da der allerede på dette tidspunkts, kan opstå den første frost. Efteråret byder også på meget regn og slud, som ligeledes kan gøre livet farligt som bilist.

Undersøg derfor om din bils dæk er sommerdæk, vinterdæk eller universal dæk. Er de sommerdæk BØR supplere med et dæk beregnet til koldere temperaturer og vådere føre. Her kan et godt universaldæk eller et vinterdæk være løsningen.

Har du universaldæk, bør du overveje om det er tilstrækkeligt for dit kørebehov. Kører du gennemsnitligt eller mere, BØR du igen supplere med et sæt vinterdæk, da de simpelthen giver det bedste vejgreb og den bedste sikkerhed.

Lav et tjek af hele bilen, forud for forår og vinterperioden. Det er nemlig her, der sker flere ulykker end nogen anden. Er bremserne i orden, er der en godkendt og korrekt monteret autostol til dit barn, er lygterne indstillet, som færdselsstyrelsen foreskriver.

Følger du disse simple råd, minimerer du din risiko for uheld og skader, når risikoen er maksimal. Når udstyret og bilen er i orden, er den vigtigste regel bare, at køre efter forholdende.

God vinterkørsel.


Forfatter resurse box e:-> Klik herunder for de bedste tilbud på:
vinterdæk
autostol


Article From Gratis Artikler
Udvalgte artikler
Sibirisk Ærtetræ
Sibirisk Ærtetræ (Caragana arborescens) er en løvfældende busk med en stift opret vækst og næsten rette grene
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Sådan kan du bedre huske og lære noget
Mange mennesker synes, de husker dårligt, ikke mindst, når de bliver ældre. Men både unge og ældre kan lære at blive meget bedre til at huske ved at følge disse simple regler. Pudsigt not, så vil de fleste, der kan opvise en fænomenal hukommelse, gøre brug af lignende hukommelsesteknikker.
Artikel kategori: Nyhedsartikler
Udvalgte artikler
Lavendel
Lavendlen er – og har vel altid været – en af de mest populære haveplanter, der findes. Blomsterne er kønne, duften dejlig, og planten har endda både en betydelig kulturhistorie bag sig og en god portion nytteværdi at byde på.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Er ‘alt-i-ét-kameraet’ det bedste digitale kamera for dig?
Hvem drømmer ikke om et kamera, der kan klare alle typer fotografering uden ekstra udstyr? Moderne digitale kameraer kommer meget tæt på det perfekte alt-i-ét-kamera’, men man skal vide, hvad man skal kikke efter. Her er en guide til det bedste digitale kamera, der opfylder de fleste amatør-fotografers behov.
Artikel kategori: Nyhedsartikler