Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Nyhedsartikler » Scareware - fjernelse
Scareware - fjernelse
Hjælp til at fjerne Scareware som f. eks. XP Antivirus Pro Hvad er XP Antivirus Pro 2010?

Af: Carsten Dybkjaer


Hjælp til at fjerne Scareware som f. eks. XP Antivirus Pro

Hvad er XP Antivirus Pro 2010?

XP Antivirus Pro 2010 er et ondsindet program (malware eller scareware). Det er en software, der kan installere sig på din pc, uden at du ved det. Den kan ødelægge dine værdifulde billeder og filer. XP Antivirus Pro 2010 forårsager mange unormale og uventede processer. Scareware giver problemer for PC-brugeren

Det giver mange gener for computer-brugeren. Det kan f.eks. være at din hjemmeside bliver ændret automatisk og dine aktiviteter på nettet bliver overvåget. Programmet tillader alle popups, selv om du ikke ønsker det, mens du surfer på nettet. Eller denne malware får din pc til at køre langsommere.

Symptomer på at du har det falske XP Antivirus

Antivirus Pro 2010 bliver udbredt gennem en Braviax infektion. Det er en trojansk virus, der viser falske sikkerhedsadvarsler i Windows. De tilskynder til, at man henter og bruger den falske XP Antivirus Pro. Normalt giver den vildledende advarsler om, at din computer er ubeskyttet, og at du skal aktivere dit antivirusprogram – altså det falske XP Antivirus Pro.

Den trojanske virus kan også vise advarsler om diverse malware infektioner. Mens den kører, vil Antivirus Pro 2010 snyde Windows Security Center, og anføre, at din antivirus software er forældet eller deaktiveret. Det hele er et stort fupnummer.

Hvad gør man for igen at blive sikker og tryg?

For at du igen skal få en god og sikker internet- og IT oplevelse, skal vi finde ud af, hvordan du fjerner XP Antivirus Pro 2010 helt fra din pc.

Fjern XP Antivirus Pro 2010 helt Generelt er der to metoder til at forhindre angreb af XP Antivirus Pro 2010. Den ene er din sunde fornuft. Hvis man er forsigtig og lidt mistænksom, kan man undgå at blive skræmt og snydt til at bruge et program, man ikke kender.

Den anden metode er at bruge et professionelt sikkerhedsprogram til at afsløre eller fjerne XP Antivirus Pro 2010. Den mest effektive og sikre praksis er at have en internet sikkerhedspakke installeret på din PC. Og det skal være et anerkendt mærke. Med hjælp fra professionelle og opdaterede sikkerhedsprogrammer, kan vi være trygge ved vores pc og internet sikkerhed.

Vælg et internet sikkerheds program, og du vil kunne undgå falske antivirus programmer (scareware). - Det er ikke nok med et anti-virus program eller et gratis program.Forfatter resurse box e:-> Hvis du har fået en infektion, vil PC Tools Spyware Doctor eller en af internet security pakkerne kunne fjerne den skadelige software, se http://www.viasoft.dk
På hjemmesiden www.viasoft.dk finder du anmeldelser og bedømmelser af kendte sikkerheds software som Norton, Norman, Kaspersky og PC Tools. Det giver dig en god baggrund for at vælge det program, du har brug for.
Carsten Dybkjær

Udvalgte artikler
Kalmia
Kalmia hører til gruppen af stedsegrønne buske med et yderst attraktivt blomsterflor. I mange år har Kalmia være omtalt som en vanskelig haveplante, og sådan et ry har det med at hænge ved.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Helleborus
Helleborus er en af de tidligste vinterblomstrende stauder vi har her i Danmark. De fleste Helleborus kommer fra de kalkrige bjerge i det sydlige Europa bl.a. fra det forhenværende Jugoslavien hvor der gror mange arter.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Hegnsmure og hegn
Slyngplanter er særligt velegnede til plantning op ad hegn. Clematis, vedbend og slyngroser kan forskøn- ne et ellers kedeligt hegn.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Fugle som fritidsinteresse for pensionister
Som pensionist er det vigtigt at få noget ud af sine dage, så de ikke bliver en lang trummerum. Det er også vigtigt at have nogle interesser, der hjælper en til at holde sig både åndsfrisk og fysisk frisk så længe som muligt.
Artikel kategori: Nyhedsartikler