Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Redekasser
Rens frøet - Spar m...
Introdiktion
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Nyhedsartikler » Begynder træning
Begynder træning
Begynder træning

Af: Subhan Habib

Det anbefales stærkt, at både børn og voksne deltager i regelmæssig fysisk aktivitet. Dette mindsker risikoen for hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, fedme og diabetes, blandt mange andre sundhedsmæssige fordele. Hvis du beslutter dig for at starte en øvelse program af enhver art, skal du kontakte din læge for at diskutere dine personlige behov.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad vil jeg få ud af træning?

* Du vil føle dig bedre både mentalt og fysisk* Du vil få bedre
kontrol over din vægt og kolesterol* Du vil få bedre kontrol over
dit blodtryk* Du vil øge dit hjerte og lunge kredsløb samt dit
muskeltonus* Du behøver ikke at nå iron man niveauet for at være
sund!

Hvor hårdt bliver jeg nødt til at arbejde på dette? Du behøver ikke at arbejde så hårdt, som nogle vil få dig til at tro. Moderate mængder af fysisk aktivitet er nok til at leve et sundt liv, faktisk vil en 45 min til 60 min om dagen være nok. Det optimale og det anbefalede vil være en time. Nøglen til succes på er, at du beslutter dig for, at motionere regelmæssigt.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvis du ikke trænet eller motioneret før så tal med din læge. Sørg for at drøfte eventuelle medicinske tilstande, du har, og den virkning, og / eller betydningen af fysisk aktivitet, vil have på dine lidelser.

Når du får din læges godkendelse, begynd så dit trænings program langsomt og let. Start med små skridt og mind dig om dine mål for at holde dig motiveret. Al begyndelse er svær. Tage en kort gåtur, brug trappen i stedet for elevatorer, arbejd i haven, slå din græsplæne, og rive dine blade – noget, der indebærer bevægelse af kroppen. Husk, at du behøver at gøre dette regelmæssigt! Når din krop vænnet sig til den smulle af fysisk anstrengelse, så begynd at overveje en form for kredsløbs motion du føler, du vil nyde. Dette kunne være at gå, cykle, svømme, step. Det er absolut vigtigt at du undgår højitensitets træning som spinning. Begynd meget langsomt og øg gradvist din tid og fysisk anstrengelse.

Hvor lang tid ad gangen skal jeg træne? Svaret vil være mellem 45-60 min om dagen. Men start langsom det er okay at gøre det 3, 4, 5 gange om ugen, men dit mål er en time om dagen. En anden faktor er itensitet. Det er ivirkeligheden denne faktor der er vigtigst. Du skal træne i et itensitets niveau, hvor du kan trække vejret gennem næsen uden brug af munden og hvor du kan snakke sammentidig. I starten vil dette niveau være en gåtur på en halv time, så forbedrer du dig nu skal du gå en time for at matche niveauet, senere skal du løbe for at matche det niveau og så videre.

Et par tips:

* Prøv at variere dine aktiviteter, så du ikke bliver træt af
den samme gamle rutine.* Træn med en ven eller en gruppe, hvis
det vil hjælpe dig med at holde dig motiveret.* Sæt små mål
og beløn dig selv undervejs.* Konsulter med din læge, hvis du
begynder på et nyt træningsprogram.Forfatter resurse box e:-> Besøg hjemmesiden: http://www.juunglefinder.com for at købe whey protein og andet kost supplement, der er nødvendig for at få en god fysik.

Article From Gratis Artikler
Udvalgte artikler
Køkkenhaven i juni
Det er spændende at gå en tur i frugthaven og se om bestøvningen og befrugtningen af havens frugttræer er lykkedes tilfredsstillende.
Artikel kategori: Køkkenhaven
Udvalgte artikler
Dyrkning af spisekastanier
Spisekastanie kaldes også ægte kastanie og må ikke forveksles med hestekastanie, der tilhører en anden slægt og er svagt giftig
Artikel kategori: Køkkenhaven
Udvalgte artikler
Squash og græskar
Ønsker man at tage frø fra sin egne squash eller spisegræskar er det ikke altid at anbefale, da mange af sorterne indenfor samme art meget let krydses med hinanden.
Artikel kategori: Køkkenhaven
Udvalgte artikler
Anemoner
Anemoner kaldes også vindblomster, fordi de bevæger sig ved den mindste brise. Det er smukke, sarte blomster, der er fantastisk dekorative, når de plantes i stort antal. Den mest almindeligt solgte anemone tilhører ranunkelfamilien og stammer fra Sydeuropa og Lilleasien.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser