Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Information » Sidste nyt
Sidste nyt

Den 5. april 2010

Havesidens Haveforum kører igen efter flere timers arbejde.

Den 5. april 2010

Havesidens Haveforum er desværre blevet hacket. Så lige i øjeblikket kan du ikke bruge Haveforummet - vi forsøger i øjeblikket at genskabe det så det kommer til at køre igen.

Den 19/3 2010

Konkurrence !!!!!
De næste 3 måneder fejrer vi foråret ved at afholde en konkurrence.
Det eneste det kræver for at deltage er at du besøger Havesidens Haveforum og opretter dig som bruger. Det er 100 % gratis at tilmelde sig og deltage i havedebatten.
Der vil den 1/5 - 1/6 og 1/7 blive udtrukket en vinder blandt de oprettede medlemmer og vinderen vil blive belønnet med et herre eller dameur.
Husk selvfølgelig også at tilmelde dig på Havesiden www.kan-lir.dk så du kan modtage vores nyhedsbreve med alt om haven.

Den 14/10 2009

Som noget nyt på Havesiden har vi nu oprettet en sektion med sygdomme og skadedyr, denne sektion er under udarbejdelse så der vil løbende komme noget nyt til - ligger du inde med informationer der kan bruges i denne sektion eller andre sektioner på Havesiden er du velkommen til at sende det til os.

Den 27/10 2009

Efter at have været i gang med at ændre tekstfarve har vi også besluttet at flytte søgefunktionen længere op på siden, så den er lettere at få øje på. Samtidig har vi også åbnet for muligheden for at modtage nyhedsbreve fra Havesiden, der vil i første omgang ikke blive nogle faste tidspunkter hvor nyhedsbrevene bliver udsendt, men mindst en gang om måneden vil man kunne modtage Havesidens nyhedsbrev, hvori man kan læse lidt om nye tiltag, nye emner om haven og lidt om månedes gang i haven + andre ting. Derfor kan i nu tilmelde jer, i finder tilmeldingsfuntionen lige under søgeboksen.


Den 26/10 2009

Vi har ændret tekst og farver, så siderne bliver mere læsevenlige. Den farve vi brugte før viste sig at være, på nogle skærme, meget svære at læse. Vores links side er også ændret, bannere er sat op på en anden og mere overskuelig måde - det foregår stadig i bannerrotation således at hvis du opdaterer siden (tryk F5) så vil der automatisk komme andre bannere til syne.

Den 16/9 2009

Der er nu tilføjet et link i bunden af alle sider "Tilbage til toppen", dette vil gøre det hurtigere når man læser lange sider, så trykker man bare på linket og man er tilbage i toppen af den side man læste.

Den 28/6 2009

Som noget helt nyt starter vi nu en afdeling med Boganmeldelser, Håbet er selvfølgelig at vi her kan anmelde en del forskellige havebøger, til gavn for jer så i kan få et større indblik i hvilke bøger der er på markedet, og hvilken i lige netop kan bruge.Den 6/6 2009

Da der har vist sig en stor interesse for at få nogle sider med om havedammen er der nu tilføjet en del mere i hovedmenuen, denne del omhandler Havedammen og du kan her finde forskellige emner om havedammen.

Den 18/5 2009Vi er i øjeblikket ved at oprette et reklamebanner som kommer til at køre nederst på hver enkelt side, der er i øjeblikket 100 bannere i rotation - det vil sige at de skifter automatisk når du skifter side eller hvis du opdaterer siden (trykker F5)

Da Havesidens www.kan-lir.dk ikke får støtte fra nogen og er et 100 % privat projekt kan du være med til at støtte arbejdet med Havesiden ved at bruge disse bannere - så skal du til en af siderne som vi reklamerer for, så tryk dig videre ved at bruge vores bannere. Så fordelene ved bannerne er at når du bruger dem, ja så støtter du Havesiden med nogle ører og samtidig støtter du også det pågældende firma ved evt. at gøre brug af deres tilbud.

Så husk der kommer reklamebanner nederst på alle sider samt i boksen til højre - du kan også gå ind på siden links og derfra trykke dig videre.

DEN 7/4 2009


Så er billedgalleriet lavet om, så du nu udover at kunne se billederne også kan se det latinske og det danske navn på billederne.

Der er på nuværende tidspunkt over 1200 billeder fordelt på følgende grupper:
Bregner - Buske - Bunddække - Clematis - Dahlia - Frugt og bær - Flerårige planter - 1-2 årige planter - Forskellige havefotos - Forskellige plantefotos - Fuchsia - Haveudsmykning - Husløg - Kaktis - Løvtræer - Nåletræer - Rhododendron - Roser - Stedsegrønne - Stenkunst - vand i haven.

Billedgalleriet vil løbende blive opdateret efterhånden som jeg får flere billeder - OG HER kan du hjælpe, har du billeder af planter og har du enten det latinske eller danske navn, ja så er du velkommen til at sende dem til mig.


DEN 22/3 2009

Vi har lavet om på fordelingen så du under Alt om haven finder en opdeling af generelle ting om haven og som noget nyt er der tilføjet et register der hedder Plantebeskrivelser - her kan du finde beskrivelser af de forskellige planter.
Er der noget du ikke kan finde så prøv at skrive et stikord i vores søgefunktion.

***************************************************

Havesiden www.kan-lir.dk har fået helt nyt design og navigering.

Vi har nu lavet Havesiden om så den forhåbentlig er blevet mere overskuelig, Havesiden er nu opbygget ved brug af hjemmeside programmet fra Braz-4Web som har lavet et rigtig godt program som er let at bruge og nemt at overskue.

Der skal herfra sendes en meget stor tak til Braz-4Web - ikke kun for deres program, men især for den helt formidable support de giver på programmet.

Så står du lige og skal til at lave en ny hjemmeside eller skal du have den gamle lavet om ja så kan jeg kun anbefale programmet fra Braz-4Web


Udvalgte artikler
Kompostering
Kompostering er at genanvende næringsstoffer i stedet for at brænde dem af. Op til en tredjedel af affaldsposens vægt, kan komposteres og forvandles til god, næringsrig muld til potteplanter og have
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Hækroser
Skal din rosenhæk plantes ved en mark eller på en naturgrund, er det en god idé at lægge en ukrudtsdug ud i bedet, før du planter roserne. Dugen er billig i anskaffelse, og den sparer dig for mange timers lugearbejde.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Haveprimula
Haveprimulaens farverige blomsterflor kendes sikkert af alle. Derimod er blomstens fornemme duft mindre kendt, formodentlig fordi man skal ganske nær blomsten for at kunne opfatte den.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Berliner Kindl
Nazi-Tysklands jødeudryddelser og koncentrationslejre påstås ganske ofte først at blive kendt efter besættelsens ophør. Min morfar og morbror kom som tysklandsarbejdere hjem fra Berlin så tidligt som i 1943 og fortalte om den viden som mange, mange kendte til i Berlin dengang. Jeg vidste det som 8 årig i København.
Artikel kategori: Nyhedsartikler