Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Redekasser
Rens frøet - Spar m...
Introdiktion
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Alt om Haven » Markiser
Markiser
Når solen skinner, giver terassemarkisen et behageligt og skyggefuldt fristed, samtidig med at det frie udsyn til omgivelserne bevares.

Om aftenen beskytter markisen mod fugt og dug og forlænger på den måde de lyse sommeraftener. Indeklimaet påvirkes også positivt af markiser og screens. Med vinduesmarkiser har man et køligere indeklima og garderer sig mod solens blegning af husets møbler og tekstiler.

Markiser og screens er en fantastisk investering, som plejer at være virkelig nyttig og skabe glæde. Men det er vigtigt at kigge på, hvad markisen skal kunne, hvad økonomien er, og hvilke muligheder der er på huset.

Automatisk regulering og fjernbetjening

Der findes et stort udvalg af markiser i mange forskellige udformninger og med forskellige funktioner, og derfor er det let at finde en, der kan opfylde ens specifikke behov.

Markiserne er alle af meget kraftig og stabil kvalitet, og desuden er der flere ekstra finesser, man kan vælge, hvis både holdbarhed, fleksibilitet og komfort skal være i top.

Nogle markiser kan leveres med sol- og vindregulering, så markisen automatisk trækkes ind, hvis blæsten kommer bragende eller regnen væltende. Fjernbetjening, belysning og infravarme er andet ekstraudstyr, der kan øge komforten og brugbarheden yderligere.

Udvalgte artikler
Pleje af Liljer
Liljeslægten er omfattende med næsten 100 arter fordelt på den nordlige halvkugle. Dertil kommer tusindvis af hybrider.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Plant roser
Roser, der skal gro godt og undgå alt for mange sygdomme, skal plantes og plejes omhyggeligt for at kunne trives. Især er rigtig plantning vigtigt.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Den frodige have
Med denne bog ved hånden bliver det langt lettere for den ikke-kyndige haveejer at få sig den frodige drømmehave, som står øverst på mange haveejeres ønskeliste.
Artikel kategori: Boganmeldelser
Udvalgte artikler
Engriflet Hvidtjørn
Engriflet Hvidtjørn (Crataegus monogyna) er den største af vore tre arter af Hvidtjørn. De to andre er Alm. Hvidtjørn (Crataegus laevigata) og Koral-Hvidtjørn (Crataegus curvisepala).
Artikel kategori: Plantebeskrivelser