Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Alt om Haven » Markiser
Markiser
Når solen skinner, giver terassemarkisen et behageligt og skyggefuldt fristed, samtidig med at det frie udsyn til omgivelserne bevares.

Om aftenen beskytter markisen mod fugt og dug og forlænger på den måde de lyse sommeraftener. Indeklimaet påvirkes også positivt af markiser og screens. Med vinduesmarkiser har man et køligere indeklima og garderer sig mod solens blegning af husets møbler og tekstiler.

Markiser og screens er en fantastisk investering, som plejer at være virkelig nyttig og skabe glæde. Men det er vigtigt at kigge på, hvad markisen skal kunne, hvad økonomien er, og hvilke muligheder der er på huset.

Automatisk regulering og fjernbetjening

Der findes et stort udvalg af markiser i mange forskellige udformninger og med forskellige funktioner, og derfor er det let at finde en, der kan opfylde ens specifikke behov.

Markiserne er alle af meget kraftig og stabil kvalitet, og desuden er der flere ekstra finesser, man kan vælge, hvis både holdbarhed, fleksibilitet og komfort skal være i top.

Nogle markiser kan leveres med sol- og vindregulering, så markisen automatisk trækkes ind, hvis blæsten kommer bragende eller regnen væltende. Fjernbetjening, belysning og infravarme er andet ekstraudstyr, der kan øge komforten og brugbarheden yderligere.

Udvalgte artikler
Sømandstrøst
l en hast kan denne plante forveksles med den Sydamerikanske Dieffenbachia, men den kommer fra Indonesien og hedder Aglaonema Commutatum.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Træriste
Den ideelle udeplads er direkte tilsluttet huset. Man behøver derfor kun at gå gennem en dør for at komme ud i haven.
Artikel kategori: Sten og fliser.
Udvalgte artikler
Squash og græskar
Ønsker man at tage frø fra sin egne squash eller spisegræskar er det ikke altid at anbefale, da mange af sorterne indenfor samme art meget let krydses med hinanden.
Artikel kategori: Køkkenhaven
Udvalgte artikler
Nåletræer
Det er igen blevet populært at plante nåletræer i de danske haver, hvilket ikke midst skyldes den store variation, der findes i dag med størrelse, form og farve. Du vi til enhver tid finde et stort udvalg i landets havecentre. Nåletræer indeles i 4 kategorier:
Artikel kategori: Alt om Haven