Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
DEN STORE BOG OM SM...
Blomster i vand
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Alt om Haven » Markiser
Markiser
Når solen skinner, giver terassemarkisen et behageligt og skyggefuldt fristed, samtidig med at det frie udsyn til omgivelserne bevares.

Om aftenen beskytter markisen mod fugt og dug og forlænger på den måde de lyse sommeraftener. Indeklimaet påvirkes også positivt af markiser og screens. Med vinduesmarkiser har man et køligere indeklima og garderer sig mod solens blegning af husets møbler og tekstiler.

Markiser og screens er en fantastisk investering, som plejer at være virkelig nyttig og skabe glæde. Men det er vigtigt at kigge på, hvad markisen skal kunne, hvad økonomien er, og hvilke muligheder der er på huset.

Automatisk regulering og fjernbetjening

Der findes et stort udvalg af markiser i mange forskellige udformninger og med forskellige funktioner, og derfor er det let at finde en, der kan opfylde ens specifikke behov.

Markiserne er alle af meget kraftig og stabil kvalitet, og desuden er der flere ekstra finesser, man kan vælge, hvis både holdbarhed, fleksibilitet og komfort skal være i top.

Nogle markiser kan leveres med sol- og vindregulering, så markisen automatisk trækkes ind, hvis blæsten kommer bragende eller regnen væltende. Fjernbetjening, belysning og infravarme er andet ekstraudstyr, der kan øge komforten og brugbarheden yderligere.

Udvalgte artikler
Studenternellike
Toårig plante med kraftig vækst og rig blomstring i juni-august. Holder af fuld sol eller let halvskygge. Velduftende og meget holdbar i buketter. 50-60 cm høj. Kan sås hele året - også i den kolde periode.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Stolt Kavaler
Stolt kavaler er en af de nemmeste og mest overdådigt blomstrende blandt de etårige sommerblomster.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Amerikansk Klanner
Den amerikanske klanner (Reesa vespulae) stammer oprindeligt fra Nordamerika. I 1960'erne begyndte ar-ten at dukke op rundt omkring i Europa, og den er nu almindelig her i landet.
Artikel kategori: Sygdomme og skadedyr
Udvalgte artikler
Nyttedyr
Nyttedyr er gode at have i haven, da de hjælper dig med at bekæmpe de skadedyr, som æder af dine planter. En varieret og ikke alt for ryddelig have tiltrækker mange nyttedyr.
Artikel kategori: Alt om Haven