Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Hej have
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Redekasser
Rens frøet - Spar m...
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Alt om Haven » Markiser
Markiser
Når solen skinner, giver terassemarkisen et behageligt og skyggefuldt fristed, samtidig med at det frie udsyn til omgivelserne bevares.

Om aftenen beskytter markisen mod fugt og dug og forlænger på den måde de lyse sommeraftener. Indeklimaet påvirkes også positivt af markiser og screens. Med vinduesmarkiser har man et køligere indeklima og garderer sig mod solens blegning af husets møbler og tekstiler.

Markiser og screens er en fantastisk investering, som plejer at være virkelig nyttig og skabe glæde. Men det er vigtigt at kigge på, hvad markisen skal kunne, hvad økonomien er, og hvilke muligheder der er på huset.

Automatisk regulering og fjernbetjening

Der findes et stort udvalg af markiser i mange forskellige udformninger og med forskellige funktioner, og derfor er det let at finde en, der kan opfylde ens specifikke behov.

Markiserne er alle af meget kraftig og stabil kvalitet, og desuden er der flere ekstra finesser, man kan vælge, hvis både holdbarhed, fleksibilitet og komfort skal være i top.

Nogle markiser kan leveres med sol- og vindregulering, så markisen automatisk trækkes ind, hvis blæsten kommer bragende eller regnen væltende. Fjernbetjening, belysning og infravarme er andet ekstraudstyr, der kan øge komforten og brugbarheden yderligere.

Udvalgte artikler
Træer - buske - hække.
Hvis man planter store træer i sin have skal man være indstillet på at fælde hurtigt eller beskære løbende. For i en almindelig god havejord vil mange træer på 8-10 år blive for store og dominerende.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Bladlopper
Bladlopper er som regel max. 2-3 mm lange. De kan springe og kendes rimelig let fra cikaderne. Hovedet bærer specielle udvækster, og øjnene er stærkt udstående. Nymfen ligner ikke de voksne ret meget. Den er flad og ligner små tæger med udstående ben.
Artikel kategori: Sygdomme og skadedyr
Udvalgte artikler
Weigela - Klokkebusk
Weigela er en fortryllende busk med sundt og kønt, græsgrønt løv. Skuddene er rødbrune og marvfyldte.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Vintergæk
Galanthus er sammensat af græsk gala = mælk og anthos = blomst. Man kender 14 arter, som alle stammer fra Europa og Den nære Orient. Hos os findes de kun som forvildede i naturen, og de blomstrer sjældent før i februar; men så langt nordpå som i Sydfrankrig kan man have blomstrende vintergæk­ker på friland fra oktober til april.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser